Curs de Decorații tort în stil Vintage La torturile de nuntă în stil vintage pot fi folosite orice elemente decorative ca bijuteriile strălucitoare sau cristalele, broșuri, mărgele din perle, dantela, aparținând acestui curent versatil, care pune la încercare imaginaţia şi simţul estetic al oricărui cofetar. Cursul practic și intensiv, are durata de o zi, pe 14 august, la Odorheiu Secuiesc, şi va fi susţinut de către un maestru cofetar premiat la concursuri internaţionale de cofetărie. Produse de cofetărie consacrate Calendarul cursurilor de perfecţionare organizate de către Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo a fost extins cu noi programe adaptate la nevoile cofetăriilor autohtone. Cel mai nou dintre aceste cursuri intensive urmăreşte realizarea celor mai bine vândute deserturi şi prăjituri, atât în ţară cât şi în străinătate. La cursul de produse de cofetărie consacrate, între 12-13 august 2014, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţineriialuaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a peste 20 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea Neagră sau tortul de ciocolată fără făină. Cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic, din ingrediente obişnuite şi pe baza reţetelor originale. Cursul este intensiv, are durata de două zile şi va fi susţinut de către un cofetar premiat la concursuri internaţionale de cofetărie. Programul tuturor cursurilor organizate este disponibil pe www.pangast.ro. Pentru detalii şi înscrieri contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0733-313.042 sau pe adresa [email protected]
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postMelcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloIn zilele reci imi place mult sa stau pe langa cuptor, sa coc bunatati, sa le savurez alaturi de cei dragi langa un ceai sau...
Tarta cu branza si stafideReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii