Despre vanat

(0)
admin postat de






- Carnea de vanat nu va avea

miros si gust specific sau amarui, daca inainte de preparare se va

tine 2-3 ore intr-o solutie de otet (1 lingura la 1 l de apa) cu un

adaos de ierburi aromatice (coreandru, maioran, scortisoara, boabe de

ienupar).
- Preparand vanatul (potirniche, gainusa-de-alun, rata,

gotcan), pasarea se va peni mai intii uscata, penele ramase in piele

se vor indeparta cu cutitul, se va pirli, se va freca cu faina de

porumb sau rumegus. Apoi se vor scoate maruntaiele si se va cufunda

in apa rece pe o ora, in felul acesta carnea va fi alba, moale si

suculenta.Retete cu vanat poti gasi aici

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.