Despre vanat

(0)
admin postat de






- Carnea de vanat nu va avea

miros si gust specific sau amarui, daca inainte de preparare se va

tine 2-3 ore intr-o solutie de otet (1 lingura la 1 l de apa) cu un

adaos de ierburi aromatice (coreandru, maioran, scortisoara, boabe de

ienupar).
- Preparand vanatul (potirniche, gainusa-de-alun, rata,

gotcan), pasarea se va peni mai intii uscata, penele ramase in piele

se vor indeparta cu cutitul, se va pirli, se va freca cu faina de

porumb sau rumegus. Apoi se vor scoate maruntaiele si se va cufunda

in apa rece pe o ora, in felul acesta carnea va fi alba, moale si

suculenta.Retete cu vanat poti gasi aici
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite