Filozofia sandwich-ului

(0)
admin postat de
Pai daca ar fi chiar asa, de ce fiecare tara se intrece in a-si promova propriul tip de sandwich? Avem croque-monsieur in Franta, hamburgerul din America, quesadilla din America de Sud, clatitele cu rata Beijing din China (da! Tot sandwich sunt) si sa nu uitam de minunatul kebab din Turcia!

Intr-adevar inainte sandwich-urile nu aveau nimic provocator in ele, dar acum sta la imaginatia fiecaruia dintre noi sa ne preparam un sandwich cat mai sanatos si gustos. In plus poti sa il iei oriunde te-ai duce, fiind si usor de transportat.

La o prima vedere un sandwich cu sunca e un sandwich cu sunca, dar daca vei avea curiozitatea si iti vei intreba prietenii cum il prepara, vei fi surprins sa vezi ca fiecare are propriul stil.

 

Trucuri ca sa ai mereu un sandwich delicios

 

1)      Un sandwich delicios are compozitia ta preferata. Gandeste-te ce-ti place si cum sa le combini astfel incat sa nu pui in fiecare zi aceeasi umplutura.

2)      Foloseste paine neagra in locul banalei paini albe. In alta zi poti folosi paine cu seminte, sau preferata mea painea cu rosii uscate.

3)      Este foarte important ca untul sa fie uns pe paine intr-un strat uniform, care sa acopere in intregime felia de paine. Astfel sandwich-urile nu se vor umezi de la compozitie

4)      Daca folosesti branza mai apoasa, ca si mozarella, apasa bine feliile de paine din sandwich inainte sa il ...
impachetezi.

 

Ma intorc din nou la studentie pentru ca mi-am adus aminte de minunatele toast-uri, cu care imi preparam sandwich-urile calde. Cateva reguli de care sa tineti cont atunci cand faceti un sandwich cald:

 



Nu pune felii de paine foarte groase – ori vei rupe capacul aparatului, ori nu il vei putea inchide

Unge painea pe ambele parti cu putin unt sau ulei de masline – va deveni crocanta, aurie si usor de mestecat, iar umplutura va fi moale si zemoasa

Nu te grabi sa mananci sandwich-ul dupa ce e gata – este fierbinte in interior

Orice umplutura ai alege pentru sandwich, o branza de calitate este obligatorie. Cel mai bine e sa o asezi chiar pe interiorul feliilor de paine.



Pofta buna!


Alte articole cu:
sandwich
recomandari

Sandwich-ul cu piept de pui
 
Daca iti plac sandwich-urile cu carne slaba de pasare, mai ales cu ...

citește—

Sandwich-urile existau cu mult timp inainte ca prezenta lor sa fie inregistrata. Cea mai veche inregistrare ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite