Sfaturi pentru preparatele din peste

(0)
admin postat de
***Laptii de peste vor avea un gust mult mai bun daca vor fi tinuti cinci minute in apa cu zeama de lamaie, inainte de a fi pregatiti.

***Icrele de peste vor fi mai spumoase si mai gustoase, daca se va folosi la prepararea lor apa minerala sau sifon rece.

***Fileul de peste nu se va sfarama in timpul prepararii, daca va fi stropit cu zeama de lamaie si va fi sarat cu 10 minute inainte de a fi pus la prajit.

*** Pestele prajit va avea un gust deosebit daca este tinut 15 minute in lapte inainte de a fi preparat, dupa care se pudreaza cu faina si se prajeste cu ulei foarte bine inchis.

*** Dupa ce se curata solzii si intestinele, pestele nu se lasa in apa decat atata timp cat este necesar sa fie clatit, pentru a-si pastra gustul.

***Pentru prepararea pestelui la cuptor, cel mai potrivit este vinul alb demisec.

***Pentru indepartarea mirosului de mal, se spala pestele cu apa in care au fost adaugate 2 linguri de otet.
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite