Sfaturi pentru preparatele din peste

(0)
admin postat de
***Laptii de peste vor avea un gust mult mai bun daca vor fi tinuti cinci minute in apa cu zeama de lamaie, inainte de a fi pregatiti.

***Icrele de peste vor fi mai spumoase si mai gustoase, daca se va folosi la prepararea lor apa minerala sau sifon rece.

***Fileul de peste nu se va sfarama in timpul prepararii, daca va fi stropit cu zeama de lamaie si va fi sarat cu 10 minute inainte de a fi pus la prajit.

*** Pestele prajit va avea un gust deosebit daca este tinut 15 minute in lapte inainte de a fi preparat, dupa care se pudreaza cu faina si se prajeste cu ulei foarte bine inchis.

*** Dupa ce se curata solzii si intestinele, pestele nu se lasa in apa decat atata timp cat este necesar sa fie clatit, pentru a-si pastra gustul.

***Pentru prepararea pestelui la cuptor, cel mai potrivit este vinul alb demisec.

***Pentru indepartarea mirosului de mal, se spala pestele cu apa in care au fost adaugate 2 linguri de otet.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.