Sfaturi ingenioase in pregatirea mincarii

(0)
admin postat de
In toate sosurile din rosii sau pasta de rosii se pune o lingurita de zahar pentru a avea un gust bun



Compotul din mere va avea un gust rafinat daca adaugati in sirop si scortisoara



Inainte de a fi servita, in orice fel de mincare, adaugati 2-3 cuburi mici de unt



Aduceti friptura la gratar pe platou, asezind pe fiecare portie un cub de unt, tavalit in patrunjel verde tocat foarte fin



Nu puneti niciodata pasta sau suc de rosii in mincaruri decit atunci cind carnea este bine fiarta



O bucata de carne pentru fripturi, care nu se pregateste imediat, se unge cu putin ulei crud pentru a ramine proaspata



Linga tava din cuptor in care pregatiti o friptura asezati o canita din tabla cu apa; aburii vor face ca friptura sa nu se arda, sa se coaca bine la mijloc si sa se rumeneasca frumos



Puneti o lingurita rasa de sare si 2-3 lingurite de ulei in apa in care fierbeti paste fainoase si acestea nu se vor lipi



Adaugati peste usturoiul fiert 3 linguri de ulei si amestecati continuu, ca la o maioneza. Completati apoi cu putina apa rece si patrunjel verde; mujdeiul va fi astfel mai bine suportat de organism



Cind pregatiti budinci din orez, paste, gris, pentru ca acestea sa nu se prinda de tava, ardeti in vas 2-3 linguri de zahar, imbracati-l, apoi puneti pastele



Preparatele in care folositi orez vor fi mai rafinate, vor avea gust mai bun daca orezul il veti adauga deja fiert pe jumatate


/>
Cind luati supa de pe foc, puneti 2-3 felii subtiri de telina si verdeata tocata fin; acoperiti vasul cu capacul, veti constata o parfumare deosebita



Cind folositi unt la ornarea unui preparat, acesta se inmoaie numai pe baie de aburi; asezat in tigaie, pe flacara, u
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite