Totul despre varza mica de Bruxelles
Pentru o aroma foarte buna, alege doar varza cu frunzele stranse legate unele de altele.
Varza mica de Bruxelles are un gust foarte bun daca se consuma cu sunca, carne de vita, usturoi, ghimbir, telina, mere si unt.
Reprezinta o excelenta sursa de vitamina C si o buna sursa de acid folic, fibre si potasiu.
Sfat: Prepara cu grija
Nu lasa prea mult pe foc varza- daca faci asta, isi va pierde aroma, culoarea si chiar si o parte din nutrienti. Alte articole inrudite Sfaturi despre varzaVarza: buna sau rea?Varza murata
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiArdeii umpluti cu ciuperci sunt gustosi si extrem de simplu de preparat. Mai contin rosii, fulgi de ovaz, boia, sare si piper.
Ardei umpluti cu ciuperci si fulgi de ovazPentru crap rasol se curata pestele de solzi si se scoate cu grija osul amar de la cap, care amareste pestele la fiert. Se...
Crap rasolV-am mai spus eu cat de mult imi place orezul basmati...de data asta ca si garnitura la carnitza de pui cu legume, trase la...
Pui cu legume si orez basmatiReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii