Vinul trebuie armonizat cu bucatele

(0)
admin postat de
Astfel, vinul alb usor insoteste salatele si antreurile, vinul alb, aromat-felurile cu peste, vitelul si pasarea, vinul sec, alaturi de rata, gasca, curcan si felurile pe baza de oua, vinul rosu usor insoteste fripturile de vitel si de pasare, vinul rosu tare si sec se serveste la vanat, fripturi de vita si branza, iar vinul dulce alaturi de prajituri.
Alte articole cu:
bucate fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.