newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pentru ca un preparat sa aiba gust, adica savoare, trebuie sa aiba condimente. De mii de ani oamenii pun la ...

citește—

Marul vine din Europa de Est si din Vestul Asiei, fiind cultivat inca din perioada preistorica. Pe masura ...

citește—

Persanii il numeau aspanakh. Pina a ajuns in Europa, spanacul a calatorit in India si China. In 1533, cind ...

citește—

Banana este o planta care se dezvolta foarte bine in mediul tropical si subtropical. Contrar parerii generale, ...

citește—

Febra pregatirilor pentru mesele copioase ce vor urma in timpul Craciunului si a Anului Nou a inceput in multe ...

citește—

In aceste zile magice, Culinar te invita la o calatorie prin lume, pentru a vedea ce obiceiuri de Craciun au ...

citește—

Si ceaiul si cafeaua contin cafeina. Un ceai negru foarte concentrat poate chiar sa contina mai multa cafeina ...

citește—

Ai mincat azi un mar? Ai facut o alegere buna. Daca iti plac fructele si legumele, consuma-le cu incredere, ...

citește—

Sfecla rosie, pastirnacul, napii sint radacinoase mai rezistente si pot fi pastrate in camari si pivnite, in ...

citește—

Un mod de a afla daca va hraniti echilibrat este sa va masurati inaltimea si greutatea si sa consultati schema ...

citește—