newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Capsuna a aparut in urma cu 2200 de ani, in Italia, in forma sa salbatica. A inceput sa fie cultivata de ...

citește—

Morcovii nu erau cultivati cu scop alimentar, ci pentru puterile de vindecare a unor boli. Multa vreme s-a ...

citește—

Dupa o lunga perioada de post, toata lumea asteapta Pastele, pentru a servi preparate gustoase si a se bucura ...

citește—

In 1519, conchistadorul Hernando Cortez a descoperit ca Montezuma, conducatorul aztecilor, obisnuia sa bea o ...

citește—

O rosie de marime medie contine aproximativ 25 de calorii si doar 2 grame de grasime. Este una dintre cele mai ...

citește—

Aditivii alimentari au fost folositi de ani de zile. Sarea, zaharul si otetul sint printre primele substante ...

citește—

Castravetele vine din India si se crede ca istoria sa incepe in urma cu 8.000 de ani. Cercetatorii nu au ...

citește—

Italienii maninca mult, cu placere. Nu e de mirare ca masa lor cuprinde multe feluri de mancare. Pastele si ...

citește—

Ceapa simboliza, pentru egipteni eternitatea. Apoi a fost mincarea saracului, pentru ca acum sa ramina un ...

citește—

De ce sa maninci un morcov cind poti face un suc de mar si morcov? Stomacul tau nu va mai munci din greu la ...

citește—

Pentru ca un preparat sa aiba gust, adica savoare, trebuie sa aiba condimente. De mii de ani oamenii pun la ...

citește—

Marul vine din Europa de Est si din Vestul Asiei, fiind cultivat inca din perioada preistorica. Pe masura ...

citește—