Carnati haiducesti cu slanina de la Bunica

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de porc se toaca bine cu satirul bine ascutit, dupa care se amesteca cu slanina afumata, tocata putin mai mare decit carnea, si cu condimentele

ingrediente

   1 kg. carne de porc
   200 gr. slanina afumata
   sare
   piper
   ardei iute
   maghiran
   coriandru
   mate de oaie

mod de preparare

Carnea de porc se toaca bine cu satirul bine ascutit, dupa care se amesteca cu slanina afumata, tocata putin mai mare decit carnea, si cu condimentele. Se umplu matele de oaie cu compozitia respectiva, apoi cirnatii se atirna la loc uscat, dupa care se afuma 5-7 zile.






Pentru consum se prajesc sau se frig pe gratar





Alte retete recomandate





Supa de rosii


Tocanita de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati haiducesti cu slanina de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite