Castanele se curata si se pun la fiert in zeama de carne, dupa care se paseaza cu o furculita. Carnea de porc si cea de vitel...
Curcan umplut cu castaneSe pun castanele la copt in cuptor, apoi se curata, dupa care se amesteca impreuna cu carnea de porc tocata. Gasca se spala,...
Mancare din carne de gasca cu castaneSe face aluatul din faina si tarate cu 1/2 cana apa fierbinte in care am dizolvat drojdia. se lasa la odihnit 30 min. Intre...
Placinta cu carne tocata de porc montiTaiem marunt ceapa, o amestecam cu ouale, carnea si sarea. Facem bilute si le dam prin susan. Se prajesc in mult ulei.
Chiftelute din carne de porc cu susanAsezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din fiecare...
Snitel pane din carne de porc BucegiTaiati cate un capacel in partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o...
Rosii coapte, umplute cu carne de porc BucegiInabusiti in cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt...
Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofiSe cresteaza bucata de carne, dar nu de tot, pe partea cu soriciul, la distanta de 15-20 mm. Preparati un amestec din ceapa...
Piept de porc la tava cu ciuperciTaiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati...
Rosii coapte, umplute cu carne de porcSe spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert cu apa rece. Se spumuieste cand da in clocot, dupa care...
Bors din carne de porcSe pune o bucata de carne de porc la fiert si se lasa pana cand intra furculita in ea. Atunci se adauga o ceapa taiata in...
Pateu de ficatSe toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de...
Crochete din carne de porcSe taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu...
Cotlet de porc crocantSe fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea...
Cotlet de porc cu sos de mustarSe taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu...
Cotlet de porc crocantSe fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea...
Cotlet de porc cu sos de mustarSpala si sterge carnea. Curata usturoiul si taie cateii in lungime de ½ cm grosime. Infige bucatile de usturoi in carne cu...
Pulpa de porc cu oregano si usturoiSe curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim...
Dovleac umplutFeliile de carne se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se freaca bine cu usturoi. Peste ele se toarna uleiul si vinul...
Friptura de porcSe taie carnea cubulete. Se caleste carnea de porc pana primeste o culoare alba. Se adauga pasta de ardei iute, pasta gulas...
Papricas de carne de porc cu mazareSpalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o ungem...
Coaste de porc cu mustarSpalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o ungem...
Coaste de porc cu mustarTaiem carnea in 8 bucati egale, le punem intr-o tava, punem peste ele ceapa feliata, usturoiul taiat marunt, sare, chimion,...
Carne de porc la cuptorTocana de porc se prepara in mod obisnuit. Varza se taie in cubulete de dimensiunea carnii. Cand carnea s-a fiert, adaugati...
Varza calita cu carne de porcDin carnea de porc se prepara o tocana traditionala, dupa care tocam carnea. La pasta de carne se adauga smantana, sare si...
PerisoareSe curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim...
Dovlecei umplutiMuschiul se spala, se curata si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pune carnea la rumenit. Dupa ce s-a patruns...
Sos de creveti cu carne de porcFeliile de carne se bat, se sareaza, apoi se prajesc la foc iute pe ambele parti, pana devin rumene. Carnea se scoate din...
Costite de porcSe bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie...
Rulou din ceafa de porcCarnea de porc se spala si se portioneaza. Se adauga un praf de sare si apoi se frig bucatile de carne pe gratar. Ciupercile...
Pulpa de porc cu ciuperci la gratarSe fragezesc feliile de carne, se presar cu sare, piper si usturoi zdrobit si se asaza pe cate o folie de aluminiu unsa cu...
Friptura de porcse prajesc putin feliile de carne, dupa care se pun deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita, se adauga...
Coaste de porc cu carnatiSe curata si se spala carnea, apoi se taie in bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu...
Chiftelute din carne de porc cu susanCarnea se spala, se curata si se taie in bucati. Acestea se dau prin masina de tocat. Feliile de franzela se inmoaie in lapte...
Budinca din carne de porc tocataPulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne,...
Tochitura suceveanaCarnea se taie in bucati si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne, adaugandu-se putina apa si...
Varza calita cu carne de porcCarnea se spala, se curata si se taie in cubulete. Se face un amestec din semintele de chimen, anason, coriandru, piper....
Muschi de porc cu sosSe taie carnea, curatata si spalata in prealabil, in bucatele, care se sareaza. Se incinge putin ulei si se rumeneste carnea,...
Carne de porc cu sos iuteCarnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare bucata de...
Rulouri picante din muschi de porcSe amesteca putina faina cu untul, un ou si sare, adaugandu-se apa din cand in cand. Se incorporeaza restul de faina si se...
Placinta cu carne de porc si ceapaCarnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga...
Pulpa de porc cu ananasSe prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase...
Carne de porc cu mazareSe fierb cartofii in coaja, adaugandu-se un praf de sare in apa. Cand sunt gata, se curata de coaja si se taie in rondele nu...
Musaca de cartofi cu carne de porcSe curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei...
Musaca de vinete cu carne de porcSe spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne. Se curata...
Orez cu porumb si carne de porcSe spala rosiile, se taie un capacel in partea de sus a fiecareia si li se scoate miezul. Carnea de porc se curata, se taie...
Rosii umplute cu carne tocata si branzaSe curata pulpa de pielita si de grasime, se taie in cubulete si se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se patrunde...
Drob din carne de porcSe spala carnea, se bate si se presara cu cimbru, sare si piper. Se prepara un aluat din faina, unt topit si sare. Se...
Carne de porc condimentata, cu legume, in aluatSe feliaza carnea se prajeste pana devina rumena. Apoi si aseaza feliile de carne intr-un vas si peste se toarna berea, se...
Friptura de porcSe feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza...
Carne de porc cu saramuraCuratam cartofii si ii taiem cubulete. Calim ceapa in untura si o presaram cu boia. Amestecam ceapa cu cubuletele de cartofi,...
Carne de porc cu cartofi