Aperitive cu legume

Reteta Ciuperci umplute cu verdeata

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 4m 
admin postat de
Postat pe: 15-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ardei Umpluti cu Ciuperci si Dovleac (Reteta Video)"
 

ingrediente

2 portii

   ciuperci champignion – 4 buc mari
   patrunjel tocat 1 lingura
   ceapa verde 1 fir
   chivas tocat marunt 1 lingura
   catel de usturoi – 1 buc
   sumac ½ lingurita
   ulei de masline 1 lingura
   sare si piper dupa gust
   legume deshidratate bio 1 lingurita

mod de preparare

• rupe coditele de la ciuperci si spala-le, apoi usuca-le cu un servet de hartie. Stropeste-le cu ulei de masline si presara pe ele sumac si amestecul de legume deshidratate
• amesteca intr-un bol ceapa verde tocata marunt cu patrunjelul si chivas maruntite
• condimenteaza cu sare si piper si umple ciupercile cu amestecul de verdeturi
• incinge presa Breville Panini Maker si pune ciupercile, inchide capacul si lasa-le 4 minute sa se gateasca
• serveste ciupercile alaturi de o salata proaspata.

Pofta buna!
Incearca si Humus reţetă cu vinete coapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.