Mascarpone


Tiramisu reţetă originala,cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Tiramisu reţetă originala Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul

detalii rețetă—

Crema de avocado si menta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia. 2. La pulpa de avocado se adauga

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă originala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Tiramisu reţetă originala RETETA ESTE PT 10 PORTII(normale): Se bat ouale cu zaharul(cu mixerul)

detalii rețetă—

Tort de ananas cu Mascarpone

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

250ml din sucul de ananas de la cele doua conserve se incalzeste (fara sa fiarba) si in el se dizolva gelatina.

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă adaptata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tiramisu reţetă adaptata Branza dulce se amesteca cu branza mascarpone, cu apa minerala, zaharul, praful

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă originala

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Tiramisu reţetă originala Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana amestecul incepe sa capete

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă clasica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tiramisu reţetă clasica Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul, in alta salatiera se

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă la pahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tiramisu reţetă la pahar Se mixeaza bine albusul cu zaharul.Dupa ce bezeaua s-a intarit se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Un sos care se foloseste pentru panettone. Al Cioccolato se obtine din ciocolata (90 - 100 g), smantana (300 g) si

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă originala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Tiramisu reţetă originala Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga Mascarpone, lichiorul si

detalii rețetă—

Tort cu migdale si mascarpone

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu zahar, se adauga faina, migdalele macinate, untul topit. Se bat albusurile

detalii rețetă—

Parfait cu visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc. Se amesteca iaurtul cu mascarpone, zahar tos,

detalii rețetă—