albus


Chiftelute la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Se da carnea cruda prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu

detalii rețetă—

Oua moi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3

detalii rețetă—

Perisoare dietetice

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se da carnea prin masina si se inmoaie cu o lingura de apa calda. Se amesteca cu albusul batut spuma, sarea si

detalii rețetă—

Oua cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierb ouale tari, se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu pasta de peste. Se umplu albusurile,

detalii rețetă—

Budinca de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si putina sare, se adauga faina, coaja si zeama de lamiie. La sfirsit, se

detalii rețetă—

Oua fierte cleioase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 7m 

Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale

detalii rețetă—