Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de
detalii rețetă—Se bat albusurile de la 5 oua spuma, se adauga 100g zahar si se bat in continuare pana se obtine o spuma tare. Se
detalii rețetă—Se bat albusurile spuma,galbenusurile se freaca cu zaharul+zaharul vanilat. Galbenusurile frecate,se aduga la
detalii rețetă—1.Se bat albusurile de ou cu un praf de sare apoi se adauga zaharul turnat ploaie,galbenusurile zdrobite si
detalii rețetă—Se bat albusurile de ou cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar pudra vanilat, pana se obtine o bezea, in
detalii rețetă—Blatul: Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul, apoi nuca de cocos si faina si se amesteca.
detalii rețetă—Blatul 1: -batem albusurile de la cele 8 oua, apoi adaugam zaharul, galbenusurile,nuca macinata,
detalii rețetă—Pentru fursec cu stafide se bate untul cu zaharul pana se alifiaza si dispar cristalele de zahar. Se adauga
detalii rețetă—Albusurile se bat spuma tare, intr-un vas pus la cald. Se adauga cate putin zahar si coaja rasa de lamaie. Se bate
detalii rețetă—lntr-o craticioara pusa in bain-marie se topesc 100 gr ciocolata rupta in bucati. Se sparg ouale si se separa
detalii rețetă—Se separa albusurile si se bat spuma cu 200 gr zahar pana cand nu se mai simt cristalele de zahar in compozitie.
detalii rețetă—Punem sare pe filele de peste, taiate bucatele, le rotim in faina de porumb, apoi se invart in amestecul
detalii rețetă—