albusuri de ou


Tort cu musli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amestecul de musli se lasa la inmuiat in apa rece timp de 1 ora. Apoi se adauga galbenusurile de ou si zeama de

detalii rețetă—

Tort de castane

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Albusurile de oua cu 250 g zahar se bat spuma. Se adauga 250 g castane fierte si zdobite si 2 linguri de faina. Se

detalii rețetă—

Tort cu crema de fragi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Blatul. Se bat galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele macinate, apa, albusurile spuma si faina. Se coace in

detalii rețetă—

Piept de pui cu nucsoara si sunca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu

detalii rețetă—

Prajitura cu nuci si budinca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se bat albusurile de oua cu 200 gr zahar pudra. Se amesteca cu nucile macinate si faina si se pun la copt. Intre

detalii rețetă—

Inghetata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bate spuma tare albusurile cu un strop de lamaie. Unge cu unt si tapeteaza cu faina o tava, pe care aseaza in 4

detalii rețetă—

Paine alba cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile de ou cu zahar, apoi se adauga miezul de nuca si ciocolata zdrobite, stafidele, celelalte, le

detalii rețetă—

Bezea de cocos cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se bat albusurile de ou (conform retetei anterioara) la se adauga 15dg de cocos si un praf de sare. Se porneste

detalii rețetă—

Cozonac la metru

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, adaugam 1 dl de ulei, 1 dl de apa calda, praful de copt, faina si

detalii rețetă—

Prajitura cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si

detalii rețetă—

PATE DE MASLINE SI BRANZA FETA

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza

detalii rețetă—

Tort de lamaie si bezele

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Incingeti cuptorul la 180 grade C. Se separa albusurile de galbenusuri de la 4 oua. Se bate spuma albusurile, se

detalii rețetă—