Îmi plac mult împletiturile, de aceea încerc de fiecare dată alt model. De data aceasta, am umplut un aluat de
detalii rețetă—Retetea de Beef Welingthon este de fapt reteta clasica care se face cu muschi de vita. Am pastrat celelalte
detalii rețetă—Pentru că am dorit să-i răsfăţ pe ai mei cu ceva deosebit, am pregătit pui rumenit, cu garnitură de orez şi
detalii rețetă—Reteta de toamna rapida si gustoasa, dar pentru ca e foarte usor de facut, la noi o face vesnic cele doua maini
detalii rețetă—Pentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în
detalii rețetă—De Paşte, am pregătit pentru ai mei câţiva morcovi din aluat foietaj pe care i-am umplut cu cremă de brânză.
detalii rețetă—Tarta delicioasa in culorile toamnei, cu aluat foietaj, crema de vanilie si nuca rumenita, decorata cu mere si pere
detalii rețetă—Aseara am vrut un desert mai altfel cu mere, asa ca am optat pentru un aluat foietaj, e crocant, se sfarama cand
detalii rețetă—Strudelul este de fapt o placinta, dar facuta putin altfel; prima data cand am auzit de strudel, am facut cu mere,
detalii rețetă—Ce pot spune decat ca sunt innebunita dupa cornuri…de tot felul… din aluat cat mai fraged si cat mai
detalii rețetă—Pentru cine nu mananca miel, acest drob din pui, este mai mult decat bun, iar invelit in aluat de foietaj, este
detalii rețetă—