Dupa mine, cremesul este regina prajiturilor, este atat de delicioasa incat va multumi pe deplin papilele voastre
detalii rețetă—Cremesul este o reteta clasica de prajitura cu crema vanilata si foi sfaramicioase de aluat frantuzesc. Cremes sau
detalii rețetă—Somon in scoici din aluat frantuzesc este un aperitiv cu peste deosebit care poate fi servit la orice ocazie
detalii rețetă—Baza la tarta se face din 25 de biscuiti razuiti amestecati cu unt sau aluat frantuzesc sau baze de tarte. Se
detalii rețetă—Am taiat cu forma de biscuiti in forma de stea aluatul frantuzesc si am decupat tot cu o forma feliile de
detalii rețetă—Am taiat cosuletele din aluat frantuzesc si le-am asezat in tava. Le-am umplut cu costita taiata bucatele si
detalii rețetă—Vol-au-vent este un aperitiv festiv foarte aspectuos si gustos. Se poate face cu diferite feluri de umpluturi,
detalii rețetă—Se amesteca faina de patiserie si untul. In loc de unt se poate folosi margarina pentru creme (moale). Se amesteca
detalii rețetă—Pentru friptura de porc in aluat frantuzesc sarati si piperati bucata de carne, puneti-o la fiert la foc potrivit,
detalii rețetă—Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat
detalii rețetă—Pentru placinta cu crema de vanilie se face un aluat frantuzesc din unt, faina, apa, sare si o lingurita de ulei.
detalii rețetă—Aluatul frantuzesc ramas nefolosit de la alta prajitura se aduna la un loc. Pentru ochelari se intinde o foaie
detalii rețetă—