aluat pentru pateuri


Pufosele cu carne si cascaval

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
gatire reteta 15m 

Nu stiu daca am inventat sau nu apa rece, stiu, insa, ca rezultatul este delicios si-ar multumi si un resto de 5

detalii rețetă—

Pachetele cu carne tocata

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20h 

Sunt la fel de bune si reci

detalii rețetă—

Pateuri delicioase cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Acest aluat poate fi umplut cu branza, carne sau altele. Pentru a-l realiza, aveti nevoie de urmatoarele

detalii rețetă—

Aluat pentru cornulete, pateuri sau tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Un aluat pentru cornulete, pateuri sau tarte poate fi realizat cu ingredientele: caimac, unt, faina, sare.

detalii rețetă—

Aluat pentru pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu apa, sarea, otetul si a zecea parte din cantitatea de unt. Se framanta totul bine,

detalii rețetă—

Aluat pentru rulade si pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la

detalii rețetă—

Aluat pentru pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din ingredientele enumerate, inafara de unt, se framanta un aluat. Se lasa sa se odihneasca aproximativ doua

detalii rețetă—

Aluat pentru pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca toate ingredientele, iar aluatul rezultat se framanta foarte bine. Se lasa de seara si pana a doua zi

detalii rețetă—

Aluat pentru pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca pe o planseta cu galbenusurile, cu untul moale, sarea si osanza. Se adauga apa in timpul

detalii rețetă—