Piersicile de post sunt fursecuri simple si delicioase. Amestecam zaharul,uleiul si apa, adaugam amoniacul stins
detalii rețetă—Pentru desertul de faguri ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare, apoi am adaugat pe rand zaharul,
detalii rețetă—Pentru prajitura Caterinca se fac 4 foi din 500-650 g faina, 250 g unt, 200 g zahar, o lingurita de amoniac.
detalii rețetă—Pentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa aveti nevoie de unt, ou, amoniac, lapte si faina cat cuprinde.
detalii rețetă—Bastonasele sunt delicioase si se fac din oua, miere, zahar, faina, amoniac si bicarbonat.
detalii rețetă—Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.
detalii rețetă—Pentru a realiza aceasta reteta de ciupercute, sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar, ulei, lapte,
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu amoniac sunt necesare urmatoarele ingrediente: amoniac,
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de gogosi sunt necesare urmatoarele ingrediente: cafea, oua, amoniac, zahar, ulei,
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de pesmeti cu vanilie si amoniac sunt necesare urmatoarele ingrediente: amoniac,
detalii rețetă—Mierea se pune intr-un castron impreuna cu zaharul tos, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, laptele, mirodeniile, iar la
detalii rețetă—Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pudra si margarina. Se adauga laptele, coaja de lamaie, zaharul
detalii rețetă—