amoniac


Piersici de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Piersicile de post sunt fursecuri simple si delicioase. Amestecam zaharul,uleiul si apa, adaugam amoniacul stins

detalii rețetă—

Faguri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru desertul de faguri ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare, apoi am adaugat pe rand zaharul,

detalii rețetă—

Prajitura Caterinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru prajitura Caterinca se fac 4 foi din 500-650 g faina, 250 g unt, 200 g zahar, o lingurita de amoniac.

detalii rețetă—

Prajitura Alba ca Zapada delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa aveti nevoie de unt, ou, amoniac, lapte si faina cat cuprinde.

detalii rețetă—

Bastonase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Bastonasele sunt delicioase si se fac din oua, miere, zahar, faina, amoniac si bicarbonat.

detalii rețetă—

Foi cu amoniac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.

detalii rețetă—

Ciupercute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru a realiza aceasta reteta de ciupercute, sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar, ulei, lapte,

detalii rețetă—

Prajitura cu amoniac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu amoniac sunt necesare urmatoarele ingrediente: amoniac,

detalii rețetă—

Gogosele pentru cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru a prepara aceasta reteta de gogosi sunt necesare urmatoarele ingrediente: cafea, oua, amoniac, zahar, ulei,

detalii rețetă—

Pesmeti cu vanilie si amoniac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru a prepara aceasta reteta de pesmeti cu vanilie si amoniac sunt necesare urmatoarele ingrediente: amoniac,

detalii rețetă—

Turta dulce glazurata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se pune intr-un castron impreuna cu zaharul tos, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, laptele, mirodeniile, iar la

detalii rețetă—

Chec simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pudra si margarina. Se adauga laptele, coaja de lamaie, zaharul

detalii rețetă—