amoniac


Fursecuri cu amoniac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca 2 oua cu zaharul, se adauga untul moale, laptele, amoniacul amestecat cu putina faina, coaja de lamaie

detalii rețetă—

Prajitura cu jumatati de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca spuma cu zaharul si galbenusurile. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, sare, amoniacul

detalii rețetă—

Prajitura cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins

detalii rețetă—

Prajitura economica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Laptele se bate impreuna cu uleiul , se adauga putina sare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de

detalii rețetă—

Chec cu nuca si rahat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se freaca impreuna cu untul moale, zaharul si putina sare. Se adauga apoi nucile tocate, rahatul

detalii rețetă—

Piscoturi cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in

detalii rețetă—

Biscuiti simpli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema.

detalii rețetă—

Prajitura cu nuca si crema de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine cu zaharul galbenusurile, iar albusurile se bat spuma cu putina sare si se amesteca cu amoniacul,

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zaharul se pune la caramelizat, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se leaga siropul. Se lasa apoi la racit. Se

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul

detalii rețetă—

Prajitura cu marmelada si glazura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Margarina se freaca cu 100 gr zahar, cu zaharul vanilat si se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, 1

detalii rețetă—

Piscoturi de sampanie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina, zaharul, ouale, impreuna cu amoniacul, untul si latele se amesteca si mai apoi se framanta bine un aluat

detalii rețetă—