George Toader – campion European la pizza iti arata cum sa faci un ALUAT RAPID DE pizza – are nevoie de doar 30
detalii rețetă—Pentru oua iute umplute cu anchois fierbem oule tari. Taiem oule in jumatate si scoatem cu grija galbenusurile.
detalii rețetă—Ouale umplute cu peste sunt excelente ca aperitive reci. Pentru a prepara reteta ingredientele necesare sunt: oua,
detalii rețetă—Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien,
detalii rețetă—Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune apa la fiert. Se pune pasta de anchois in vasul de
detalii rețetă—Se trec galbenusurile prin sita, se freaca cu galbenusul crud si untdelemn, otet, sare, mustar, anchois, ceapa si
detalii rețetă—Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna
detalii rețetă—George Toader – campion European la pizza iti arata cum sa faci un ALUAT RAPID DE pizza – are nevoie de doar 30
detalii rețetă—