Musaca cu soia este o mancare de post rapida si delicioasa. Soia se inmoaie in apa fiarta,cam 20 de minute. In
detalii rețetă—Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si
detalii rețetă—Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma.
detalii rețetă—Se spala legumele si se curata de coaja. Se pune apa la fiert,. Se adauga in apa fiarta morcovii taiati rondele,
detalii rețetă—Conopida se desface si se opareste in apa fiarta cu sare. Se lasa la racit si intre timp se bate oul, impreuna cu
detalii rețetă—Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se
detalii rețetă—Spaghetele se introduce in apa fiarta cu putina sare si ulei. Se lasa sa fiarba la foc mic pentru putin timp, sa
detalii rețetă—Dovlecei se curata, se taie in doua pe lung si se scoate miezul. Dovlecei scobiti se oparesc in apa fiarta cu sare
detalii rețetă—Se spala prazul si se taie in bucati de 1 cm - 1,5 cm grosime. Acestea se oparesc in apa fiarta cu sare timp de 2
detalii rețetă—Cuptorul se incalzeste la 190°C. Conopida se opareste in apa fiarta cu sare 5 minute si se lasa sa se stoarca
detalii rețetă—Pentru ciorba de peste cu oua si legume se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cand ceapa este
detalii rețetă—Pentru supa delicioasa de conopida cu smantana se curata conopida, se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare.
detalii rețetă—