apa fiarta


Crema de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se toarna in cratita 3 pahare de lapte se lasa sa dea un clocot, apoi se adauga zaharul. Se desface intr-un pahar

detalii rețetă—

Papricas din carne cu boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba.

detalii rețetă—

Musaca de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dovleceii se curata, se taie felii, se fierb in apa cu sare si se scurg. Carnea fiarta se pune in straturi.

detalii rețetă—

Supa de salata verde cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala salata in mai multe ape reci, apoi se pune sa fiarba in 300 ml apa clocotita. Cind e bine fiarta, i se

detalii rețetă—

Chifla umpluta cu brinza de vaci si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de

detalii rețetă—

Ciorba de peste cu hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cind ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati

detalii rețetă—

Sarmalute in foi verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa fiarta, apoi se amesteca cu orezul, putina sare si uleiul.

detalii rețetă—