Ardeii iuti, murati si copti sunt conserve delicioase si foarte utile in timpul iernii. Se coc ardeii iuti. Coaja
detalii rețetă—Vinete cu ardei gras la borcan sunt foarte gustoase si sanatoase. Aceasta reteta este foarte simpla.
detalii rețetă—Ardeii iuti la borcan sunt ideali pentru a fi pastrati si conservati pentru iarna. Sunt deliciosi, pot fi folositi
detalii rețetă—Curatam catofii si ii taiem patrtele. Spalam carnea. Calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la
detalii rețetă—Toata lumea iubeste ardeii grasi umpluti cu varza, pusi la borcan si acriti inainte de prima zapada.
detalii rețetă—Ardeii kapia se spala cu apa rece, apoi se pun la borcan, intercalat cu marar, tarhon, usturoi si cimbru.
detalii rețetă—Ardeii kapia se coc pe foc iute si se pun cu sare intr-o oala, apoi se fierb 2 l de apa, 1 l de otet si doua
detalii rețetă—Ardeii iuti se spala cu apa rece, apoi se aseaza in borcane mici de 400 g. Se pot servi cu ciorba dar si cu alte
detalii rețetă—Pentru ardeii gras la borcan se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se aseaza in borcane de 800 g.
detalii rețetă—Ardeii se spala, li se indeparteaza cotorul si semintele si se pun in borcane mari de 10 litri. Se toarna apa rece
detalii rețetă—