Musacaua de varza se prepara din carne tocata de porc, smantana, rosii, varza, ulei, ceapa, ardei, verdeata si
detalii rețetă—Tocana siciliana contine carne de porc, ulei, unt, ceapa, usturoi, ardei, patrunjel verde, foi de dafin, rosii si
detalii rețetă—Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
detalii rețetă—Iahnie de fasole este una dintre cele mai usoare retete de preparat. Contine, pe langa fasole, morcovi, ceapa,
detalii rețetă—Ciorba de legume este o mancare plina de vitamine atat de necesare organismului. Contine morcovi, patrunjel, ardei,
detalii rețetă—Varza se curata de cotoare si se fierbe in apa cu sare. Se taie apoi mijlocul verzei foarte fin. Telina, morcovii,
detalii rețetă—Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea
detalii rețetă—Mai intai preparati marinata pentru rosii. Puneti maslinele intr-un bol, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute,
detalii rețetă—Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean.
detalii rețetă—Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in
detalii rețetă—Intr-un bol mare, amestecati capsunile, rosiile, ardeiul, usturoiul, sucul din lamaia verde si uleiul de masline.
detalii rețetă—1. Spala cartofii si fierbe-i in apa cu un praf de sare. 2. Curata cartofii si zdrobeste-i cu furculita.
detalii rețetă—