Pentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2
detalii rețetă—Afla prin intermediul acestei retete ce bait trebuie sa pregatesti pentru fiecare tip de carne de vanat si cat
detalii rețetă—Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se
detalii rețetă—Pentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un
detalii rețetă—Acest pui iute este usor de pregatit si se poate combina atat cu carne cu smantana, cat si cu orez cu legume.
detalii rețetă—Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l
detalii rețetă—Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l
detalii rețetă—Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi
detalii rețetă—Pentru bors delicios de iepure vanat dupa ce ati scos carnea de iepure din bait, separati pulpele si pieptul pentru
detalii rețetă—Pentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea
detalii rețetă—Salata de sfecla si ciuperci este foarte buna. Se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa.
detalii rețetă—Pentru salata de sfecla rosie se face un bait rece din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper boabe de
detalii rețetă—