Nu poate sa lipseasca de pe masa de Paste o friptura buna, frageda si aromata. Pentru ca asa a fost aceasta pulpa
detalii rețetă—• incinge putin ulei in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si prajeste carnatul proaspat
detalii rețetă—• tocati carnea de berbecut folosind dispozitivul de tocat carne al robotului multifunctionsl Ankarsrum•
detalii rețetă—• taiati morcovii in bucati mari si adaugati-i in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital• spalati si stergeti
detalii rețetă—• curatati bine osul cotletelor de berbecut • asezonati-le si marinati-le timp de 10 minute in sos
detalii rețetă—• fasonati carnea de berbecut si taiati-o cuburi• taiati pulpa de porc cuburi• morcovii, telina, ardeii si
detalii rețetă—• marinati pastrama de berbecut cu toate ingredientele mentionate mai sus, pentru minimum 24 de ore •
detalii rețetă—Ai pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba! M-am gandit sa te rasfat cu
detalii rețetă—Tochitura de berbecut si carnati de oaie
detalii rețetă—Cotlet de berbecut in crusta aromata, gatit sous vide, millefeuille de sfecla rosie si branza de capra, usturoi
detalii rețetă—Ai pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba! M-am gandit sa te rasfat cu
detalii rețetă—