bere


Telina cu smintina si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se spala telinele, se curata de coaja si se taie taitei. Se pun apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20

detalii rețetă—

Ciuperci cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se inabusa carnea taiata bucatele in margarina, cu putina apa; separat se pregateste prin fierbere amestecul de

detalii rețetă—

Supa de cartofi dreasa cu iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii curatati si taiati cuburi, se fierb in apa sarata. In timpul fierberii, se adauga faina, amestecata cu

detalii rețetă—

Sufleu de peste cu lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara,

detalii rețetă—

Sufleu de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie sunca in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul,

detalii rețetă—

Oua fierte tari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 12m 

Timpul de firbere necesar pentru obtinerea oualelor tari este de 10 minute de la primul clocot. Depasindu-l,

detalii rețetă—