bezele


Bezele cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se amesteca impreuna cu zaharul pudra si otetul pe baie de aburi pana cand compozitia capata

detalii rețetă—

Bezele cu cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu

detalii rețetă—

Bezele cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga in ploaie zaharul pudra, apoi se incorporeaza nuca,

detalii rețetă—

Bezele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun intr-un vas albusurile cu zaharul, otetul si sarea si se amesteca. Separat, se tapeteaza cu hartie o tava

detalii rețetă—

Bezele cu frisca si crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm

detalii rețetă—

Tort de bezele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din cate trei albusuri si sase linguri zahar se fac cate trei foi. Albusurile se bat bine, se adauga coaja rasa si

detalii rețetă—

Bezele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Albusurile se bat spuma tare, intr-un vas pus la cald. Se adauga cate putin zahar si coaja rasa de lamaie. Se bate

detalii rețetă—

Bezele cu nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat

detalii rețetă—

Bezele cu nuca si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat foarte bine cu un tel, pana cand se obtine o spuma tare. Se adauga treptat zaharul si miezul de

detalii rețetă—

Bezele de stelute si inimioare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si cativa stropi de otet, se bat in continuare pe vas cu aburi pana cand

detalii rețetă—

Tort de ciocolata si cacao, glasat cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina

detalii rețetă—

Bezele cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat albusurile de cateva ori cu telul. Se adauga treptat zaharul si praful de vanilie, batand continuu 5 minute

detalii rețetă—