biban


Biban fiert

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert intr-un litru jumate de apa fiarta. Intre

detalii rețetă—

Biban prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se curata de piele, se spala si se taie in felii. Se sareaza, se dau feliile prin faina si se pun apoi la

detalii rețetă—

Biban in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul curatat si spalat, se taie in lung, de-a lungul sirii spinarii. Se scot oasele mari si carnea se taie

detalii rețetă—

File de biban copt, cu ciuperci, cartofi si salsa verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Preincalziti cuptorul la 240 grade Celsius sau pe treapta a 9-a la cel pe gaz. Puneti hartie de copt pe fundul unei

detalii rețetă—

Biban copt in folie si impanat cu plante aromatice

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius sau treapta a 7-a la cel pe gaz. Folositi o folie de aluminiu care

detalii rețetă—

File de biban cu migdale si paste cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Clatim busuiocul, ciupim frunzele, spalam pestele, il stropim cu zeama de lamaie, asezonam cu sare si piper.

detalii rețetă—

Rulada de pastrav - biban afumat cu legume la grill

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati subtiri, le condimentam cu sare si piper. Curatam spanacul.

detalii rețetă—

Biban la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta

detalii rețetă—

Biban in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se rad pestii de solzi, se curata inauntru, si se spala. Se pun sa se friga la foc incins. Se intorc pe o parte si

detalii rețetă—

Bors de peste cu praz

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:45m 

Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate

detalii rețetă—