Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa.
detalii rețetă—Toate ingredientele se amesteca. Si se paseaza pina devin o pasta omogena. Eu pasez cu doua furculite, cu una tin
detalii rețetă—Pentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in
detalii rețetă—Pentru biftec traditional cu ou si cartofi se prepara la fel ca si biftecul cu cartofi. Cand se serveste la masa,
detalii rețetă—Pentru biftec simplu cu cartofi prajiti carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in
detalii rețetă—Pentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune
detalii rețetă—Pentru biftec cu oua muschiul se spala, se zvanta, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se
detalii rețetă—Pentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata,
detalii rețetă—Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o
detalii rețetă—Feliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire,
detalii rețetă—Carnea se curata de pielite, se taie felii si se bat pe ambele parti cu un batator de carne. Se pun apoi la fript
detalii rețetă—Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de
detalii rețetă—