• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul,
detalii rețetă—• incingeti cuptorul la 190 de grade • amestecati untul (la temperatura camerei) cu zaharul, folosind un
detalii rețetă—Salam de biscuiţi reţetă. Pentru salam de biscuiti cu nuca sau stafide zdrobiti biscuitii cu mana pana obtineti
detalii rețetă—Biscuitii aromati cu stafide, nuca si dovleac sunt deliciosi mai ales pe timp de iarna, dar si in alt sezon vor fi
detalii rețetă—Pentru biscuitii cu stafide se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu trei linguri de rom. Se lasa sa
detalii rețetă—Biscuitii sfaramati se pun intr-un vas uns cu unt si se presara deasupra cu zahar. Se pun deasupra fructele
detalii rețetă—Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele
detalii rețetă—Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele
detalii rețetă—Salam de biscuiţi reţetă. Se dau in clocot apa si zaharul, dupa care se adauga margarina. Treptat se
detalii rețetă—Stafidele alese si spalate se pun intr-o ceasca cu rom si se lasa 30 minute. Separat se freaca untul cu zaharul
detalii rețetă—