boabe de ienupar


Pulpa de cerb

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 2h 

• adaugati boabele de ienupar, patrunjelul, uleiul de masline si usturoiul in blender – asezonati cu sare si

detalii rețetă—

Costite de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Costitele de vitel se prepara impreuna cu ceapa, usturoi, morcovi, telina, patrunjel, condimente, ulei, bulion, vin

detalii rețetă—

Friptura de vita cu boabe de ienupar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ingredientele saramurii se amesteca cu ceapa taiata grosier, intr-un vas mai mare. Aceasta zeama se fierbe si apoi

detalii rețetă—

Spinare de caprioara

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Prajeste spinarea de caprioara in ulei incins pe toate partile, dupa care adauga legumele, boabele de ienupar,

detalii rețetă—

Cotlete de caprioara ca la Baden

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se

detalii rețetă—

Piept de rata afumat si salata de linte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

1. Se curata ceapa si se taie rondele. Se taie nu prea marunt rozmarinul si, impreuna cu foaia de dafin si boabele

detalii rețetă—

File de caprioara cu sos de stafide si gogosele de cartofi

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:15m 

Carnea de caprioara dezosata se taie felii(fileuri), se sareaza, se pipereaza. Se presara cu rozmarin, cimbrisor si

detalii rețetă—