• adaugati boabele de ienupar, patrunjelul, uleiul de masline si usturoiul in blender – asezonati cu sare si
detalii rețetă—Costitele de vitel se prepara impreuna cu ceapa, usturoi, morcovi, telina, patrunjel, condimente, ulei, bulion, vin
detalii rețetă—Ingredientele saramurii se amesteca cu ceapa taiata grosier, intr-un vas mai mare. Aceasta zeama se fierbe si apoi
detalii rețetă—Prajeste spinarea de caprioara in ulei incins pe toate partile, dupa care adauga legumele, boabele de ienupar,
detalii rețetă—Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se
detalii rețetă—1. Se curata ceapa si se taie rondele. Se taie nu prea marunt rozmarinul si, impreuna cu foaia de dafin si boabele
detalii rețetă—Carnea de caprioara dezosata se taie felii(fileuri), se sareaza, se pipereaza. Se presara cu rozmarin, cimbrisor si
detalii rețetă—