Ardeii iuti cu boabe de mustar in otet sunt o garnitura excelenta iarna pentru ciorbele acrite cu bors si nu numai.
detalii rețetă—Painea cu 4 tipuri de seminte este nemaipomenita. Pentru a prepara aceasta paine de casa e nevoie de aluat pentru
detalii rețetă—Pentru aceasta reteta de varza murata cu boabe de mustar se alege varza frumoasa, tare la pipait si fara frunze
detalii rețetă—Se pun la fiert 2 l de otet, 1 apa cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de
detalii rețetă—sosul: un galbenus, boabe de capere din saramura, zeama de lamaie, mustar si 2-3 file ansoa amestecate cu mixerul
detalii rețetă—Pentru muraturile asortate 9 l de apa se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahar, foi de dafin, piper si boabe de
detalii rețetă—Alegem fasolea, o spalam cu apa rece si se lasa la inmuiat citeva ore. Aruncam apa in care a stat, se pune la
detalii rețetă—Castraveţi bulgăreşti reţetă. Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri,
detalii rețetă—