Un gulas facut de mine trebuie sa contina in mod evindent: carnea de vitel, chiar daca nu am suficienta si vreau sa
detalii rețetă—Carnea de miel este o carne rosie recomandata si de cei mai multi dintre nutritionisti . Aveti insa grija de unde
detalii rețetă—• amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si
detalii rețetă—• tocati varza de dimensiune potrivita• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un
detalii rețetă—• puneti ulei pe carne• amestecati fulgii de chilly, cu boia, sare si piper alb si asezonati bine bucatile
detalii rețetă—• lasati branza de capra si ricotta la scurs• amestecati faina cu boia si gris• turnati compozitia pe
detalii rețetă—Pentru frigarui delicioase de legume se pune uleiul intr-un castron si se amesteca cu ketchup-ul, bulionul, boiaua
detalii rețetă—Pentru cubulete de pui pe pat de varza si orez curatam, spalam, tocam marunt ceapa si o calim in putin ulei de
detalii rețetă—Pentru pui umplut ţărăneşte cu garnitura de mere in sos caramel carnea se spala si se unge bine si pe interior
detalii rețetă—Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar este un aperitiv rapid si delicios. Spalam ardeii, le facem dopuri pe
detalii rețetă—Cotletele de porc in sos de boia dulce sunt o reteta minunata de friptura ce poate fi servita alaturi de taitei din
detalii rețetă—