Pentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele
detalii rețetă—Pentru pui tiganesc cu ardei si usturoi se sareaza puiul , se da prin boiaua dulce, apoi se prajeste in ulei
detalii rețetă—Pentru papricas de pui simplu taiati carnea in bucati, pe care le rumeniti in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi
detalii rețetă—Pentru turte de cartofi condimentate se scurg cartofii intr-un tifon. Se amesteca cu ouale, boiaua si cascavalul.
detalii rețetă—Pentru cartofi la minut cu boia de ardei se aleg cartofi potriviti de mari, se curata de coaja, se spala, se zvinta
detalii rețetă—Pentru varza acra cu masline si boia de ardei veti avea nevoie de o varza, ulei, maslina si boia de ardei. Daca
detalii rețetă—Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit,
detalii rețetă—Sosul de usturoi da o aroma deosebita mancarii. Pentru acesta aveti nevoie de boia de ardei si un galbenus.
detalii rețetă—Cartofii se curata si se rad, apoi se scurg intr-un tifon. Se amesteca cu ouale, boiaua si cascavalul. Separat se
detalii rețetă—Puiul se taie in bucati, care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata. Se adauga boia de ardei rosu, faina, sse
detalii rețetă—Rosiile fierte in putina apa se dau prin sita. Se fierb din nou pana scade apa. Se adauga zaharul, piperul, sare,
detalii rețetă—Se freaca untul cu boiaua de ardei si cu un praf de sare, apoi se prepara tartine. Puteti folosi biscuiti sarati
detalii rețetă—