boia ardei


Rulada de curcan umpluta cu carnat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 

Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si

detalii rețetă—

Gulas cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prajim ceapa taiata marunt in ulei, o presaram cu boia si adaugam 1,5 l de apa. Adaugam cartofii curatati si

detalii rețetă—

Macaroane unguresti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Kaizerul se taie cubulete, se prajeste in untura lui, se adauga ceapa taiata marunt, se presara boia de ardei, iar

detalii rețetă—

Supa de vita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Calim in ulei ceapa taiata marunt. Luam deoparte de pe aragaz, presaram boiaua de ardei, amestecam bine si dupa ce

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia de

detalii rețetă—

Cartofi cu orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Calesc o ceapa intr-o cratita, adaug ardei iute pisat sau boia de ardei iute, arunc o cana de orez spalat si scurs

detalii rețetă—

Chiftelute cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga

detalii rețetă—

Tocana cu carne de vitel si slanina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina

detalii rețetă—

Tocana cazino

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ceapa si carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml de apa,

detalii rețetă—

Tocana cu carne de porc unguresca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa.

detalii rețetă—

Supa de chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Supa de oase se fierbe. Se adauga faina dizolvata in apa rece si se continua fierberea circa 15 minute. Se adauga

detalii rețetă—

Salata de gris cu boia de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

In ¼ l apa clocotita cu putina sare se toarna grisul in ploaie si se freaca cu telul pe foc, pina ce amestecul se

detalii rețetă—