boia de ardei


Tocana cazino

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ceapa si carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml de apa,

detalii rețetă—

Tocana cu carne de porc unguresca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa.

detalii rețetă—

Supa de chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Supa de oase se fierbe. Se adauga faina dizolvata in apa rece si se continua fierberea circa 15 minute. Se adauga

detalii rețetă—

Salata de gris cu boia de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

In ¼ l apa clocotita cu putina sare se toarna grisul in ploaie si se freaca cu telul pe foc, pina ce amestecul se

detalii rețetă—

Cotlet in vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi

detalii rețetă—

Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:30m 

Pulpa de miel, bine spalata si frecata cu jumatate de lamiie si cu boia de ardei, se unge cu un sos preparat din

detalii rețetă—

Sandvisuri cu unt colorat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca untul spuma, iar apoi se pregatesc culorile: rosu - zeama de sfecla sau boia de ardei dulce; galben-zeama

detalii rețetă—

Icre de brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Brinza de vaca data prin sita, oul fiert rascopt si dat prin sita, ceapa taiata marunt, boiaua de ardei si sarea,

detalii rețetă—

Cartofi noi cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei pina se inmoaie. Se adauga rosiile taiate cubulete,1

detalii rețetă—

Crap la cuptor in sos de vin si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei

detalii rețetă—

Peste in aluat crocant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa

detalii rețetă—

Ficat cu boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ficatul, taiat felii uniforme ca marime si grosime, se da prin faina amestecata cu boiaua de ardei si piper. Se

detalii rețetă—