Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
detalii rețetă—Bors de varza facea doar mama, eram multi la masa si, ca sa ne sature pe toti, facea un ceaun mare cu bors de
detalii rețetă—O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa… o ciorbita ce-mi place tare mult!
detalii rețetă—Borsul de sfecla rosie este o reteta simbol pentru Polonia si poate fi gatit in doua feluri: cu legume sau pe baza
detalii rețetă—Pentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla
detalii rețetă—Pentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga
detalii rețetă—Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma.
detalii rețetă—Pentru bors delicios cu slanina si varza carnea spalata se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert intr-o
detalii rețetă—Pentru bors delicios de iepure vanat dupa ce ati scos carnea de iepure din bait, separati pulpele si pieptul pentru
detalii rețetă—