Bruschetele sunt aperitivul perfect si le poti pregati in sute de feluri, de la cele clasice cu rosii, pana la
detalii rețetă—Bruschetele cu crema de branza si somon afumat sunt niste aperitive care se fac foarte usor si care pot si servite
detalii rețetă—Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase.
detalii rețetă—Amestecam ouale cu lapte,sare,piper si verdeturile uscate(fac.). Dam jumatatile de chifle prin oul batut. Le
detalii rețetă—Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o
detalii rețetă—Feliile de paine se prajesc, se parfumeaza cu usturoiul apoi deasupra se pune parmezan ras si se stropeste cu ulei
detalii rețetă—Se pun feliile pe o tava in cuptor. Intre timp se spala si se taie cubulete foarte mici rosiile. Se lasa pana se
detalii rețetă—Bruschetele sunt aperitivul perfect si le poti pregati in sute de feluri, de la cele clasice cu rosii, pana la
detalii rețetă—Cu toate acestea, cred ca italienilor le place sa manance inca mai mult decat le place sa gateasca. Pentru ...
citește—