Pilaf cu pasta de bulion este o reteta cu orez simpla si gustoasa. Se poate servi cu salata. Ingredientele sunt:
detalii rețetă—Tocam ceapa si usturoiul,le punem in ceva ulei de masline la rumenit,la foc domol.Turnam bulionul de rosii,adaugam
detalii rețetă—Pentru dovlecei simpli cu bulion de rosii se curata dovleceii de coaja, se taie in doua, se scoate miezul si se
detalii rețetă—Pentru carnati de porc simpli cu sos de rosii se taie carnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna
detalii rețetă—Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos. Rosiile se rup
detalii rețetă—Pentru limba delicioasa cu sos de rosii se fierbe limba si se pregateste sosul ca pentru limba cu sos de smantana
detalii rețetă—Pentru sarmalele de miel cu frunze de stevie se oparesc frunzele. Se fac sarmale la fel cu cele de varza; la
detalii rețetă—O alta modalitate de a gasi crapul se realzeaza folosind urmatoarele ingrediente: crap, bulion, ienibahar, faina,
detalii rețetă—Gasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti
detalii rețetă—Se amesteca otetul cu uleiul si bulionul sau sucul de rosii. Se adauga sarea, piperul si optional o jumatate
detalii rețetă—Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la rumenit in doua linguri de unt, deasupra se toarna
detalii rețetă—Prima data spalam orezul in mai multe ape pentru a indeparta amidonul. Dupa ce l-am spalat il punem intr-un vas
detalii rețetă—