bulion de rosii


Sos pentru pireuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se toaca ceapa marunt. Se pune intr-o tigaie la calit cu putin ulei la foc mic. Se pregateste bulionul combinat cu

detalii rețetă—

Ciorba de zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc

detalii rețetă—

Dovlecei cu bulion de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua, se scoate miezul si se toaca marunt impreuna cu o felie de piine

detalii rețetă—

Sos de rosii cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa

detalii rețetă—

Sos rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca

detalii rețetă—

Stiuca cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata ceapa si se taie marunt. Apoi se prajeste in unt, se amesteca cu bulion de rosii, se adauga 1/2 pahar de

detalii rețetă—

Cirnati de porc cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra sos cu bulion de rosii si se lasa

detalii rețetă—