bulz


Bulz cu kaiser

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Bulzul cu kaiser este o mancare traditionala si delicioasa. Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când

detalii rețetă—

Bulz copt pe gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Bulzul este o mancare apreciata si foarte cunoscuta, iar acum poti sa o pregatesti pe gratar. Faina de malai ajuta

detalii rețetă—

Bulz a la Droop

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

In mod evident se face intai mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara

detalii rețetă—

Bulz cu carnati si branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Bulz cu carnati si branza este o mancare cu mamaliga, branza si carnati de casa delicioasa. Este o mancare

detalii rețetă—

Bulzi de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

BUlzii de varza se prepara din varza murata, orez, ceapa, costita afumata, morcovi, bulion si condimente.

detalii rețetă—

Bulz de mamaliga

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Aceasta se amesteca cu unt. Se iau din mamaliguta bucati cat o

detalii rețetă—

Urs ciobanesc (bulz)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pune zerul la fiert si, cind este cald bine, se adauga malaiul in ploaie. Se pune sare la fiert o data cu

detalii rețetă—

Bulz(cocolos) ciobanesc cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se ia o forma de cantitate de cca 20 g de mamaliga, formandu-se un cocolos in care se introduc 80 g de branza in

detalii rețetă—

Bulz a la Miacori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru 6 persoane este bine sa se foloseasca 1.5 l lapte de oaie. Se pune la fiert laptele indoit cu apa si cand da

detalii rețetă—

Bulz ciobanesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe

detalii rețetă—

Bulz

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se face o mamaliga pripita si se lasa sa se racoreasca. Apoi se iau bucati de mamaliga, potrivit de mari si cu mina

detalii rețetă—