cacao


Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. La sfirsit

detalii rețetă—

Prajitura cu alune si cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Galbenusurile cu untul, zaharul, sarea si cacaua se freaca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne de

detalii rețetă—

Biscuiti cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga oul batut bine, faina, cacaua si coaja de lamiie. Se framinta bine, se

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu biscuti de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se inmoaie ciocolata in foarte putina apa calduta. Se adauga galbenusurile, zaharul si albusurile batute spuma.

detalii rețetă—

Prajitura cu gem si cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de

detalii rețetă—