cap de miel


Ciorba de miel cu macris

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba de miel cu macris sunt necesare urmatoarele ingrediente: macris, cap si

detalii rețetă—

Lamb Curry, Jamaican Style

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

In Jamaica se prefera carnea de ied/capra mai mult decat mielul (pe langa pui) dar si mielul se consuma foarte

detalii rețetă—

Miel la gratar cu slanina si untura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata

detalii rețetă—

Ciorba de miel cu legume si orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru ciorba de miel cu legume si orez se fierb in apa cu sare capul si bucati de carne de miel. Dupa ce da in

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma,

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune

detalii rețetă—

Ciorba de miel cu macris

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se fierbe capul de miel cam 35-40 min. in apa cu sare si se spumeaza (dupa ce incepe sa fiarba), se adauga morcovii

detalii rețetă—

Ciorba de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pregateste astfel: Se curata de piele capul de miel, scoti creierul si ochii si il transezi. Din aceste oase

detalii rețetă—