cap de peste


Bors pescaresc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie

detalii rețetă—

Capsune cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg capsunele, se curata de codite, dupa care se spala bine. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele zaharul

detalii rețetă—

Prunisoare umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se taie capacele la prunisoare si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Miezul se inmoaie in lapte dulce, se

detalii rețetă—

Bors pescaresc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Capetele si cozile de peste se curata, se spala. Se scot osul amar si urechile. Morcovii, patrunjelul radacina,

detalii rețetă—

Saramura de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot

detalii rețetă—

Ciorba de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Aceasta ciorba se poate prepara din peste marunt sau din capul si 2-3 bucati de la coada unui peste. Se pune intr-o

detalii rețetă—