cap de porc


Racituri - piftie

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 7h 

Piftia( raciturile) este unul dintre cele mai sănătoase preparate din porc, deoarece conține puține calorii și

detalii rețetă—

Piftie de porc cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru piftie de porc cu usturoi se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc. Picioarele se

detalii rețetă—

Varza calita la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru varza calita la capac aveti nevoie de varza, muschi file de porc, ciolan afumat, sare, piper, cimbru, vin,

detalii rețetă—

Rosii umplute cu carne tocata si branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se spala rosiile, se taie un capacel in partea de sus a fiecareia si li se scoate miezul. Carnea de porc se curata,

detalii rețetă—

Piftie din cap de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Capul de porc se spala bine, apoi se opareste si se spala din nou. Se indeparteaza ratul. Limba se fierbe intreaga

detalii rețetă—

Rosii umplute cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se aleg rosiile netede, frumoase, se taie capacul si se scobesc inauntru. Se taie felii 1/4 kg de ficat de porc si

detalii rețetă—

Purcel la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h 

Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau

detalii rețetă—

Piftie de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se

detalii rețetă—