capace


Chifle cu sunca si spanac

complexitate reteta Redusa 

Pentru chifle cu sunca si spanac se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua pentru aperitiv

complexitate reteta Redusa 

Pentru rosii umplute cu oua se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se

detalii rețetă—

Gogonele murate umplute cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Pentru gogonele murate umplute cu carne de porc gogonelele de marime potrivita se spala, li se taie capacele, se

detalii rețetă—

Chifle delicioase umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru chiflele delicioase umplute se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de

detalii rețetă—

Rosii umplute cu orez in sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru rosiile umplute cu orez se aleg rosii netede, rotunde si potrivit de mari. Se taie un capacel in partea unde

detalii rețetă—

Mere umplute cu carne macra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mere umplute cu carne, merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se

detalii rețetă—

Ardei conservati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ardeii mari, carnosi si proaspeti se spala, li se taie un capacel la codita si se curata apoi in interior de

detalii rețetă—

Telina umpluta cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Telinele se curata, se spala, li se taie un capacel si se scobesc. Ceapa se toaca si se pune intr-un vas cu ulei la

detalii rețetă—

Mancare de gaina cu bame

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Bamele se spala si li se taie capacelele. Se pun apoi la oparit cu bors sau apa cu otet si se lasa sa stea asa

detalii rețetă—

Rosii umplute cu sufleu de cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rosiile trebuie sa fie proaspete si tari. Se taie rosiilor un capacel, dar nu de tot, astfel incat sa ramana prins

detalii rețetă—

Rosii coapte, umplute cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Taiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita.

detalii rețetă—

Ardei gras pentru umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ardeii, se decupeaza capacelele si se scurg cu gura in jos. Se aseaza in straturi intr-un borcan de sticla

detalii rețetă—