carne de berbec


Pulpa de berbec la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de preparare. Cu o ora inainte de preparare se

detalii rețetă—

Pilaf sarbesc cu carne de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea de berbec frecata cu lamiie, se fierbe. Separat, orezul se prajeste in grasime cu ceapa taiata marunt, dupa

detalii rețetă—

Pilaf cu carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa

detalii rețetă—

Frigarui din carne de berbec

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h:30m 

Carnea de berbec (vrabioara sau pulpa) se spala, se taie bucati mici, se pune in castron, se sareaza, se presara cu

detalii rețetă—

Carne de berbec cu tocana de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:45m 

Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in

detalii rețetă—

Budinca de carne de porc si de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata

detalii rețetă—