Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la
detalii rețetă—Carnea de caprioara se spala bine si se punela fiert in apa cu sare, clocotita, la foc mare. Dupa ce a facut spuma,
detalii rețetă—Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la
detalii rețetă—Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la
detalii rețetă—Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format.
detalii rețetă—Marinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid
detalii rețetă—Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se
detalii rețetă—Cu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu. Crestam feliile de
detalii rețetă—Carnea de caprioara dezosata se taie felii(fileuri), se sareaza, se pipereaza. Se presara cu rozmarin, cimbrisor si
detalii rețetă—