carne de caprioara


Pulpa de caprioare la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la

detalii rețetă—

Supa de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea de caprioara se spala bine si se punela fiert in apa cu sare, clocotita, la foc mare. Dupa ce a facut spuma,

detalii rețetă—

Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la

detalii rețetă—

Pilaf de orez cu carne de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la

detalii rețetă—

Carne de caprioara sote

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format.

detalii rețetă—

Friptura pe gratar cu muschi de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Marinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid

detalii rețetă—

Cotlete de caprioara ca la Baden

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se

detalii rețetă—

Frigarui cu carne de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu. Crestam feliile de

detalii rețetă—

File de caprioara cu sos de stafide si gogosele de cartofi

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:15m 

Carnea de caprioara dezosata se taie felii(fileuri), se sareaza, se pipereaza. Se presara cu rozmarin, cimbrisor si

detalii rețetă—